IC I dag

Vi fremstiller lister i et meget omfattende sortiment, og denne fremstilling udgør størstedelen af vores samlede produktion.

Listefabrik blandt de største i danmark

Listefabrikken I.C. i Bindslev startede i 1963, som en mindre, lokal virksomhed. I dag har Listefabrikken I.C. udviklet sig til en stor og moderne industrivirksomhed med et produktionsareal på 6.000 m2, og vi er dermed en af Danmarks største virksomheder af sin art.​

Vores medarbejdere er professionelle, både når det gælder håndværkspræget listefremstilling, og når det gælder betjening af avancerede maskineri.

Vi leverer kvalitet, og vi har stor kapacitet. Vores listefabrik leverer i hele landet i vores egen lastbil.

Høj kvalitet i omfattende sortiment hos listefabrik

Som listefabrik har vi samtidig udviklet os, hvad angår produktionen. Alt hvad vi producerer, er af meget høj kvalitet. Vi fremstiller lister i et meget omfattende sortiment, og denne fremstilling udgør størstedelen af vores samlede produktion. Listeproduktion til byggeriet er vores kerneområde.​

Men som listefabrik servicerer vi samtidig både håndværkere og møbelindustri, som især er aftagere af lister og trækomponenter til videreforarbejdning.

Vi håndterer en topmoderne maskinpark, der giver os mulighed for at levere ensartet listefremstilling, og som samtidig sikrer en rationel produktion.

​Kontakt os og få et godt tilbud

Som listefabrik leverer vi produkter til eksempelvis danske producenter af typehuse, hvormed vores lister ofte bevæger sig videre ud i verden. Vi importerer selv træ fra flere verdensdele, for eksempel fyr fra Sverige og Finland samt teak og mahogni fra blandt andet Asien.

Vi er på den måde i forbindelse med verden omkring os og sætter en ære i at være en konkurrencedygtig dansk listefabrik med udsyn.

Selvom vi er blandt de største i Danmark, har vi altid tid til en uforpligtende snak.

Står du og mangler informationer eller et godt tilbud, så tøv ikke med at ringe på telefon 98 93 82 77 eller skriv til os på e-mail info@listefabrikken.dk.