Træbriketter

Træbriketterne fra Listefabrikken I.C. kan benyttes i alle typer pejse, brændeovne og fastbrændselsfyre.

Træbriketter uden spild

Hos Listefabrikken I.C. har vi en omfattende produktion af trævarer. Denne produktion giver selvsagt en del overskud af spåner og småstykker af træ. Dette overskudstræ skal naturligvis ikke gå til spilde, og vi fremstiller derfor både træbriketter og træpiller til opvarmning. Dermed undgår vi spild, og samtidig kan vi udvide vores sortiment. Til gavn både for virksomheden og vores kunder. Vi leverer træbriketter og træpiller til hele landet.

Vores træbriketter på ruf-presser

Vores træbriketter laves på en såkaldt ruf-presser, hvilket er en af de førende maskiner, der findes på markedet. Det er en meget effektiv måde til at fremstille træbriketter af god kvalitet. Træbriketterne fra Listefabrikken I.C. giver en både lang og meget ren forbrænding, og træbriketterne er selvfølgelig helt fri for kemikalier eller andre urenheder.

Kan benyttes i pejs, brændeovn og fastbrændselsfyr

Træbriketterne fra Listefabrikken I.C. kan benyttes i alle typer pejse, brændeovne og fastbrændselsfyre. 1 ton træbriketter svarer i fyringsværdi til cirka 500 liter fyringsolie eller til 4-4,75 rummeter stablet brænde. Ved at fremstille træbriketter og træpiller af vores overskudstræ udnytter vi råvarerne optimalt. Samtidig er affaldsmængden fra vores produktion minimal.

Vi tilgodeser miljøet

På denne måde er vores virksomhed fornuftig i forhold til også at tilgodese miljøet. Og vi kan samtidig servicere vores kunder med endnu flere gode produkter. Kontakt os for information om priserne på henholdsvis træbriketter og træpiller. På telefon 98 93 82 77 står vi altid til rådighed for en uforpligtende samtale. Du er også velkommen til at sende en e-mail på info@listefabrikken.dk.

Vores samarbejdspartnere